vrijdag 5 april 2013

Liesbeth Pauwels - Hilde De Baerdemaeker


Liesbeth Pauwels is al een eeuwigheid samen met Benny, want ze was nog een tiener toen ze zwanger werd. Haar vader Patrick vond dat het jonge koppel daar de consequenties van moest dragen en dus trok Liesbeth een streep onder haar ambitie en droom om in de zorgsector te gaan werken. Zorgen en helpen zit ingebakken bij Liesbeth en ze is zonder twijfel de motor van haar gezin. Het huishouden combineert ze met haar parttime job in een schoenwinkel en ze is gelukkig als haar man, kinderen en inwonende vader gelukkig zijn. Liesbeth staat positief en energiek in het leven. En als er problemen zijn, gaat ze meteen tot de actie over. Dat zal Jan Van den Bossche geweten hebben, want hij krijgt in het café met Liesbeth te maken nadat haar man Benny er een stommiteit heeft begaan.

Hilde De Baerdemaeker (Deinze, 8 mei 1978) is een Vlaams actrice en presentatrice die aan het Gentse Conservatorium studeerde.
Op 27 maart 2009 kreeg ze de Vlaamse Televisie Ster 2008 voor Beste Actrice in het gala van de Vlaamse Televisie Academie voor haar rol in LouisLouise.
Ze is meter van de verenigingen Orka (ouders reumakinderen) en De Elfjes (geïntegreerde kinderkribbe).
Op 20 maart 2010 kreeg Hilde De Baerdemaeker een tweeling, jongen en meisje. Ze beviel ruim 2 maanden te vroeg.

Bron

Laatst bijgewerkt op 5 april 2013. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten