vrijdag 5 april 2013

Benny Coppens - Roel Vanderstukken


Benny Coppens is de jongste uit een gezin met drie kinderen: allemaal jongens.  Hij is getrouwd met Liesbeth en heeft twee kinderen: Arno en Stefanie. Wat Benny het liefst doet is vrouwen charmeren en hij ziet er dan ook graag goed uit. Hoewel Benny een diploma automechanica op zak heeft, heeft hij weinig ambitie op werkvlak: hij trekt een uitkering en is daar voorlopig best tevreden mee.

Roel Vanderstukken (Kapellen, 2 december 1976) is een Vlaams acteur en zanger.
Bij het grote publiek is Vanderstukken vooral bekend geworden door zijn rol als Jelle Demeester in de soap Wittekerke. Na zijn vertrek kon hij zich al snel voegen bij de vaste cast van de populaire één-reeks Flikken en vertolkte drie seizoenen de rol van Michiel Dewaele. Zijn hoofdrol in de telenovelle LouisLouise sloot naadloos aan op de laatste opnames van Flikken.
Halverwege 2006 nam hij deel aan het eerste seizoen van Steracteur Sterartiest. Hij haalde de finale en werd uiteindelijk tweede, na Stan Van Samang. Begin 2009 kwam pas zijn eerste album uit, De Smaak van Water. Een jaar later kwam zijn tweede album Leven in mijn Leven uit.
Vanderstukken is sinds 2010 getrouwd met Ann-Sofie Balsing, die hij leerde kennen tijdens zijn deelname aan Sterren op de Dansvloer. Samen hebben zij een zoon.

Bron

Laatst bijgewerkt op 5 april 2013. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten