maandag 1 mei 2017

Emma Verdonck - Bab Buelens

Bab als Emma in Familie

Emma Verdonck

Emma is het enige kind van Frank Verdonck en Olivia De Smaele. Sinds Olivia in de zomer van 2001 dodelijk verongelukte bij het bergbeklimmen, staat Frank helemaal alleen in voor de opvoeding van Emma. Emma heeft maar enkele herinneringen aan haar moeder en is altijd een vrolijk kind gebleven onder de (over)beschermende vleugels van haar vader. Emma is al vroeg heel erg zelfstandig geworden. Ze kijkt op naar haar vader die er alles aan doet om Emma een veilige thuis te bieden.

Emma is creatief, maar ook praktisch ingesteld en het is haar droom om die beide talenten te combineren en interieurdecoratrice te worden. Emma’s vader had haar liever in het ASO gezien en door zien gaan in de architectuur, maar tegen Emma’s sterke eigen wil kan hij niet op. 
Als ze aangereden wordt en Guido in haar leven komt, verandert er veel voor Emma. Ze wordt zwanger en moet voor het eerst kiezen tussen haar hoofd en haar buikgevoel. Emma kiest voor haar buik en moet zich zo voor het eerst echt verzetten tegen haar vader. Ze duikt samen met Guido onder. Als haar vader haar beslissing uiteindelijk aanvaardt, trekken Guido en Emma bij hem in.
Op heden wonen Guido, Emma en Mila bij de "Friends". 


Bab Buelens
Bab Buelens (Begijnendijk23 mei 1994) is een Belgische zangeres, actrice en presentatrice.
Buelens verscheen voor het eerst in 2007 op televisie. Met haar nummer Laat me gerust nam ze deel aan de Belgische voorrondes voor het Junior Eurovisiesongfestival 2007. Ze overleefde de voorrondes en schopte het tot in de finale, hier moest ze enkel Trust laten voorgaan.
Nadien bracht ze vijf singles uit. Bij het tijdschrift For Girls Only! werd Buelens' eerste cd gratis aangeboden. Buelens was ook een van de kinderen in de documentaire Sounds like teen spirits: a popumentary, een documentaire over het Junior Eurovisiesongfestival in 2007. Ook deed zij mee aan de eerste editie van Ketnetpop, waar ze onder meer de nummers Laat mij gerust en Zo is er maar één zong. Ze was de jongste zangeres die ooit op Vtm live stond. In 2010 sloot ze voorts een contract met platenlabel SonicAngel, dat in hetzelfde jaar opgericht was door Maurice Engelen en Bart Becks. In 2011 bracht ze een Engelstalige single uit, getiteld "Wounds".
In 2010 begon ze ook te acteren en nam ze de rol van Sophie in de serie Skilz voor haar rekening. In het najaar van 2014 werd Buelens bovendien een van de gezichten van vtmKzoom. Vanaf december dat jaar speelde ze Emma Verdonck in de VTM-serie Familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten