vrijdag 22 november 2013

Deze week in Familie!

Maandag 25 november 2013
Een patrouille van de burgerwacht loopt helemaal uit de hand. Voor Mathias is dit de aanleiding om de burgerwacht te ontbinden, maar daar denkt Didier anders over. De inbrekers zetten Linda onder druk om hun gewonde kompaan Anthony te verzorgen. Dirk voelt zich slecht na de mislukte fotoshoot. Trudy en Nathalie gaan met de moed der wanhoop op zoek naar besparingsmogelijkheden voor de Foodbar in Antwerpen. Zjef wordt verrast door zijn vrienden.

Dinsdag 26 november 2013

Linda wil de gewonde inbreker Anthony niet langer verzorgen, maar wordt afgedreigd. Peter steigert wanneer hij verneemt dat Véronique de prijzen in de Antwerpse Foodbar drastisch heeft verlaagd. Trudy en Bart hebben hun eerste sessie bij relatietherapeute Natasha. Rita spreekt klare taal met Danny. Dirk wordt door de politie opgepakt op verdenking van inbraak.

Woensdag 27 november 2013

Terwijl Bart en Trudy voor de zoveelste keer ruziemaken over hun relatietherapie, staat er plots een onverwachte gast aan hun deur. Véronique geeft Nathalie de opdracht om een locatie te zoeken voor een derde Foodbar in Gent. Zij stelt zich ondertussen steeds meer vragen bij Dirks mentale toestand. Dankzij een licht duwtje in de rug van Liesbeth, slaagt Zjef erin een date te versieren met de knappe Marijn. Linda is in alle staten wanneer Guido niet thuiskomt na school.

Donderdag 28 november 2013

Bart schakelt Hanne in om met Trudy te praten. Linda probeert het vertrouwen van de gewonde inbreker Anthony te winnen, maar dat is buiten Keith gerekend. Hij voert de druk op Linda op door onverwacht in de Jan & Alleman op te duiken. Peter gaat opnieuw in de clinch met zijn zus, die op haar beurt Nathalie op haar plaats zet. Hanne heeft haar zinnen gezet op een job als ontwerpster bij VDB. Zjef is zenuwachtig voor zijn eerste date met Marijn.

Vrijdag 29 november 2013

Marijn heeft de nacht doorgebracht bij Zjef. Trudy wil dat Bart tijdelijk een ander onderkomen zoekt. Arno klaagt bij Dirk over de ongelijke werkverdeling. Mathias' wijn valt in de smaak bij de kookclub en hij wordt benoemd tot sommelier. Hanne gaat solliciteren bij Fashion. Dirk stort zijn hart uit bij Rita. Didier en twee van zijn kompanen krijgen een noodoproep binnen.

Hier de inhoud van de afleveringen die uitgezonden worden om 13:40.


Maandag 25 november 2013

Miel ziet niets door zijn geopereerd oog en hij laat tot grote ergernis van Francine de moed zakken. Ook Bert ziet zijn toekomst somber in en hij maakt Shirley duidelijk dat ze haar promotie kan vergeten. Rob daarentegen wil een nieuwe start maken en hij geeft Isabelle de reischeque terug. Linda krijgt opnieuw politie over de vloer. Véronique wil dat Bert haar helpt om Alexandra Gallo schaakmat te zetten.

Dinsdag 26 november 2013

Véronique en Mario zijn in Italië aangekomen om Alexandra Gallo te confronteren met het bedrog. Els kan de dood van Andreas niet verwerken en ze gedraagt zich hoe langer hoe vreemder. Feit is dat de hele familie zich zorgen maakt. Veerle en Bjorn bezoeken hun zoontje in de instelling. Maarten heeft een fantastisch professioneel voorstel gekregen. Shirley is niet van plan om zich door Bert aan de kant te laten schuiven.

Woensdag 27 november 2013

Véronique en Mario verkennen Toscane op de scooter. Maarten is niet van plan om in het sterrenrestaurant in Parijs aan de slag te gaan als hij zijn haar moet laten knippen. Peter verplicht Trudy om zich in het ziekenhuis te laten onderzoeken. Veerle is van slag door het bezoek van haar vader.

Donderdag 28 november 2013

Leen apprecieert het niet dat Lobke haar mond heeft voorbijgepraat tegen Evy en Pierrot. Jan blijft zeuren over het kapsel van Maarten, met als gevolg dat de discussies tussen vader en zoon hoog oplopen. Anna weet nog altijd niet wat Albert in zijn eentje uitspookt en ze stuurt Victor als spion uit. Trudy probeert haar huisgenoten ervan te overtuigen dat ze niet moe is.

Vrijdag 29 november 2013

Victor brengt verslag uit over zijn schaduwopdracht. Jens heeft er een probleem mee dat Marie-Rose op eigen houtje twee naaisters heeft aangeworven. En er zijn nog meer dingen die hem dwars zitten bij Maison Marie-Rose. Voor Bjorn is een eventuele verzoening van Veerle met haar ouders onbespreekbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten