donderdag 11 juli 2013

Hannah Van den Bossche - Margot Hallemans

Hanneke Van den Bossche was vroeger een stil en verlegen kind. Door verkeerde vrienden veranderde ze echter snel in een rebelse puber. Bart en Brenda zaten met hun handen in het haar. Intussen lijkt ze de rust teruggevonden te hebben, zeker nu ze een relatie heeft met Remko. Hanneke wordt snel volwassen, tot grote bekommernis van Bart, en staat er ook op Hanne genoemd te worden. Ze verhuist samen met Remko naar de VS om daar te studeren. Najaar 2013 komt/komen ze terug.

Bron


Margot Hallemans (Hemiksem, 16 april 1993) is een Vlaamse jeugdactrice. Naast haar rollen als Hannah Van den Bossche in de vtm-serie Familie en "Julie Terrin" in de één-serie Witse , speelt ze ook mee in een aantal theaterproducties. Vanaf het najaar van 2013 zal ze haar rol als Hannah Van den Bossche in de vtm-serie Familie terug inpikken.
Haar eerste grote succes boekte ze in 2006. Naast haar tv-rol in Familie mocht ze een rol spelen in het theaterstuk Je Ne Comprends Pas van regisseur Peter Seynaeve, dat zeer lovende kritieken kreeg. In 2008 stond ze met Cement op het Jonge Harten Theaterfestival in Groningen.

Bron


2 opmerkingen:

  1. Dag Margot ik ben yves een grote fan van u en als je wil mag je naar yves.vanlinthout@telenet.be een E-Mail stuuren

    van je fan yves

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Yves,
    op deze link vind u meer info over deze blog en de werking ervan: http://familiekijkers.blogspot.be/p/hallo-beste-familiekijkers-deze.html.

    Met Vriendelijke Groet,
    de beheerster

    BeantwoordenVerwijderen