dinsdag 12 maart 2013

Veronique Van den Bossche - Sandrine André


Veronique Van den Bossche is een vrouw die gaat voor haar carrière. Ze is ze een keiharde en succesvolle zakenvrouw geworden, die eerst in de modewereld naam en faam heeft gemaakt en nu met ijzeren hand, als mede-CEO, de VDB-holding runt. Haar ultieme droom is daarmee werkelijkheid geworden! 

Veronique is de dochter van Guido Van den Bossche en Marie-Rose De Putter en de zus van Peter. Ze was in het verleden getrouwd met Giancarlo Parducci, die later overleed aan aids. Met haar laatste vriend Mario heeft ze een zoontje, Cédric. Mario en Véronique zijn ondertussen uit elkaar.
Ook de “Iron Lady” vertoont af en toe kwetsbaarheden. Het gemis van haar zoon bijvoorbeeld doet haar enorm veel pijn. En als haar broer blijkt te lijden aan kanker, is zij zeer emotioneel. Maar telkens haar gevoelige periodes de bovenhand dreigen te nemen, slaagt zij er in om de sleutel in haar hoofd om te draaien en weer te focussen op haar business, wat haar de kwalijke reputatie van “de bitch” oplevert. 
In dokter Victor Praet, waarmee zij momenteel een relatie heeft, vindt zij veel van zichzelf terug. Ze heeft eindelijk een gelijkwaardige 'tegenstander' gevonden, een zielsverwant ook. Vandaar dat er daar, voorlopig tenminste, nog geen vuiltje aan de lucht is.

Sinds de modeshow van 14/02/2014 is ze verloofd met Rudi, de (hoofd)ontwerper van VDB Fashion. 

Vroeger werd deze rol vertolkt door Anne Somers.


Sandrine André (Antwerpen, 22 februari 1973) is een Vlaamse actrice. Ze is samen met acteur Hans Ligtvoet.
De actrice is vooral bekend geworden door haar rol in Wittekerke (waarin ze Merel speelde) en ook in Team Spirit (waarin ze de rol van Inge op zich nam). Haar ouders waren allebei acteur. Haar vader Bert André speelde de buurman in de serie en film van de familie Flodder. Hij overleed in mei 2008 aan leukemie. Haar moeder Mieke Verheyden was te zien in meer dan 80 series en films, en is het bekendst van haar rol als "Charlotte" in "Het Park". Ze overleed in november 2011. Haar oom is Bernard Verheyden, bekend als Bompa Lawijt uit de gelijknamige serie.
In 2008 was zij één van de genomineerden voor een Vlaamse Televisiester in de categorie Beste Acteur/Actrice. Deze nominatie had ze te danken aan haar rol als Britt in de telenovela Sara.
In 2009 en 2010 was ze te zien in de telenovelle David als Lotte.
In 2011 heeft ze samen met haar huidige man, Hans Ligtvoet, de klassieker Educating Rita herwerkt tot een Vlaamse versie met de titel Het opvoeden van Rita. Dit is haar eerste theaterstuk na meer dan 10 jaar.
In 2012 is ze te zien in Zone Stad als Inez Vermeulen en vertolkt ze gastrollen in onder meer Danni Lowinski en Aspe. Vanaf 15 oktober 2012 volgt ze Anne Somers op als Veronique Van den Bossche in de soap Familie.

Deze pagina werd het laatst bewerkt op 16 maart 2014.

4 opmerkingen:

  1. Welke juwelen draagt sandrine in familie.
    Ik heb vooral interesse in het zilveren juweel waar je een gekleurd bolletje naar keuze kan in stoppen.
    Mvg
    Diederich

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een juweel van MelanO.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. beste,

    de oorringen die evy nu draagt, grote ronde aub?
    is dat ook van melano

    mvg nathalie

    BeantwoordenVerwijderen