zondag 3 juli 2011

Peter Van den Bossche - Gunther Levi

Peter Van den Bossche


Hij is de zoon van Guido Van den Bossche en Marie-Rose De Putter. Hij werkt als vernieuwingsmanager bij de VDB Holding. Vroeger was hij geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Hij kon moeilijk verleidingen weerstaan, gebruikte drugs en zat tijdlang in een sekte waar hij Willeke leerde kennen. Samen kregen ze één zoon die in de jungle opgroeide: Enrique. Deze liet het leven toen Rita Van den Bossche hem aanreed met een vrachtwagen.
Later trouwde Peter met Trudy Tack De Rixart De Waremme, met wie hij één dochter, Louise, kreeg. Ook die relatie hield niet stand nadat Trudy verslaafd geraakte aan de drugs door Xavier Latour. Peter zocht steun bij June Van Damme, een zakenrelatie. En heel snel groeiden die twee naar elkaar toe, en besloten snel te trouwen. Dit zeer tegen de zin van zijn moeder Marie-Rose die June niet vetrouwt, zeker nadat ze te weten komt dat June haar ex-man gestorven is in verdachte omstandigheden.
Peter Van den Bossche is de zoon van Guido Van den Bossche en Marie-Rose De Putter en broer van Véronique.

Gunther De Batselier/Gunther Levi
Hij is geboren in Reet op 16 april 1976, hij is een Vlaamse zanger en acteur. Tegenwoordig maakt hij deel uit van de muziekgroep De Romeo's en speelt hij de rol van Peter Van den Bossche in de soap Familie.

Gunter De Batselier had tijdlang een relatie met actrice Chadia Cambie, met wie hij samen in de jongerensoap Wat nu weer?! acteerde. Nadien huwde hij met actrice Silvia Claes, die ook lange tijd zijn echtgenote speelde in de soap Familie. Het koppel kreeg een zoontje in maart 2004. In februari 2009 besloten ze als vrienden uit elkaar te gaan. Sindsdien heeft hij een relatie met de onbekende Charlotte, met wie hij in november 2012 opnieuw een zoon kreeg.
Hij is goed bevriend met zijn collega's Chris Van Tongelen en Davy Gilles, die hij op de set van Familie leerde kennen. Het is deze samenwerking en vriendschap met die die in 2003 leidde tot de oprichting van hun muziekgroep De Romeo's.
Hij heeft ook drie zussen, waarvan hij met één een duo vormde om eind de jaren tachtig mee te doen aan de Miniplaybackshow van Henny Huisman. Verkleed als John Travolta en Olivia Newton-John brachten ze het nummer You're the One That I Want, waarmee ze uiteindelijk de eerste prijs in de wacht sleepten. In het begin van de jaren negentig deed Gunter dan weer mee aan het VTM-programma de Soundmixshow met het nummer I'm gonna knock on your door.

Bron



Peter Van den Bossche
Update: 11 september 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten