dinsdag 5 juli 2011

Louise Van den Bossche - Sarah-Lynn Clerckx

Sarah-Lynn als Louise in Familie

Louise Van den Bossche

Ze mag dan enig kind zijn, ze is nooit alleen opgevoed en heeft dus geleerd dat aandacht en speelgoed moeten gedeeld worden. Wanneer Trudy jaren na de breuk met Peter gaat samenwonen met Bart heeft Louise daar geen problemen mee en heeft ondertussen een goede band met zowel Bart als Jelle en nu ook met Hanne. Doordat ze begint te puberen, dreigt de band met Jelle minder sterk te worden omdat hij in haar ogen nog de kleine jongen is.
Als puber aarzelt ze niet om mensen tegen elkaar uit te spelen. Zij is zeker niet slecht en ziet ook snel in dat ze fout is. Dit is een periode waar ze met vallen en opstaan doorheen moet op weg naar de volwassenheid.
Louise heeft een vriendje, Dave. Hij is drie jaar ouder dan haar en dat is op die leeftijd niet weinig. Maar ze is niet écht verliefd en de benadering is eerder occasioneel.

Louise is de dochter van Peter en Trudy. Ze is opgegroeid in luxe maar beseft niettemin dat er een keerzijde is aan de medaille. Daar zijn diverse redenen voor. Op jonge leeftijd heeft ze gezien hoe haar mama verslaafd was aan drugs. Toen bewees ze dat ze een sterke karakter heeft en een grote overlevingsdrang heeft. 

Als puber aarzelt ze niet om mensen tegen elkaar uit te spelen. ze is zeker niet slecht en ziet ook snel in als ze fout is. Dit is een periode waar ze met vallen en opstaan doorheen moet op weg naar de volwassenheid. 

Haar moeder en stiefvader beslisten om naar Amerika te verhuizen. Omwille van het feit dat Louise heimwee had, besliste ze om vast te verblijven in België, bij haar vader. 

Op heden heeft ze een relatie met Wout.


Sarah-Lynn Clerckx

Sarah-Lynn is geboren op 26/08/1999. Sinds 2006 speelt ze de rol van Louise Van den Bossche in Familie. In het dagelijks leven is ze de dochter van acteur Kristoff Clerckx (die in het verleden Andreas speelde in Familie). 


Laatst aangepast 1 mei 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten