donderdag 7 juli 2011

Jan Van den Bossche - Jef Desmedt

Jan Van den Bossche is een beetje de kluns van de familie, maar hij beschouwt zichzelf wel als dé Pater Familias. Jan moet dan ook dikwijls in toom gehouden worden of hij haalt stommiteiten uit. Vroeger werkte hij als kaderlid van Van den Bossche Electronics, maar een paar jaar geleden besloot hij om samen met zijn zoon Maarten en zijn zus Rita het café van Dimi over te nemen. Nu leidt hij met het nodige tumult het café Jan & Alleman.Op heden runt hij het café samen met Niko.

Jans liefdesleven liep ook niet van een leien dakje; hij trouwde intussen reeds drie maal. Met zijn eerste vrouw Monique, kreeg Jan 2 kinderen Bart en Mieke. Ook tijdens zijn tweede huwelijk met Nele, krijgt hij 2 kinderen Leen en Maarten. Ook dat huwelijk loopt stuk en Jan hertrouwt voor de 3de keer, ditmaal met Linda. Jan werd dan ook voor 5de keer vader van een prachtig zoontje Guido.

Sinds kort kwam uit dat Jan nog een kleinzoon heeft, Thomas. Toen Jan 16 was werd hij vader van Willem Feyaerts. Na de dood van Thomas' ouders zocht hij contact met zijn familie. 
bron: vtm.be/familie


Jef Desmedt (Willebroek, 30 april 1956) is een Vlaamse acteur.

Hij heeft geacteerd in verschillende Vlaamse televisieseries en films zoals: Het Witte Bloed en Een uur tijdverlies. Sinds 1991 vertolkt Jef de rol van Jan Van den Bossche in de soap Familie.
Jef is al enkele jaren getrouwd en samen met zijn vrouw heeft hij twee dochters, geboren in 2004 en 2005.
bron: wikipedia.org
Laatst bewerkt op 10 september 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten