zaterdag 9 juli 2011

Albert Thielens - Ray Verhaeghe

Albert

Hij is een geduldig en zachtmoedig man. Hij wordt door de familie op handen gedragen. Na de dood van zijn vrouw ging Albert samenwonen met Anna. Hij heeft in haar de perfecte levensgezellin gevonden, hoewel hij ook vaak moet buigen voor haar grillen. Albert houdt van reizen, jenever en wil vooral optimaal genieten van zijn leven.
Albert speelt vaak de verzoener. Hij blust de hevigste brandjes, sust Anna en brengt weer rust en evenwicht. Hij geeft vaak de indruk onder de sloef te liggen, maar eigenlijk doet hij niets tegen zijn zin. Hij zou meer borreltjes willen drinken, maar hij beseft dat Anna gelijk heeft als ze hem tegenhoudt. Ze is streng omdat ze hem graag ziet.
Albert wil liefst van het leven genieten: verhuizen naar de zon van Benidorm, borrels en trapistjes drinken en biljarten met de vrienden. Soms zou hij willen dat Anna iets makkelijker met hem mee wil doen. Maar lukt het niet, dan gaat hij er niet om mokken. Hij vindt wel iets anders dat hem bevalt.
Momenteel wonen Albert & Anna samen in een rustoord, ze hebben het er goed samen en genieten van hun oude dag. 


Bron


Ray Verhaeghe
Hij (Torhout, 19 maart 1926) is een Vlaamse acteur die geboren is in Torhout op 19 maart 1926. Hij volgde de lagere school in Torhout en deed daarna het volledige oude Humaniora Latijn-Grieks. Aan het Stedelijk Muziekconservatorium in Brugge leerde hij verder op de afdeling Woordvoordrachtkunst en Toneelspeelkunst, waarna hij verder ging met het Koninklijk Muziekconservatorium in Gent. Tot slot deed hij ook het Studio van het Nationaal Toneel in Antwerpen, waar hij in 1956 afstudeerde, waarvan 21 maanden studieonderbreking door militaire dienst.
Van 1956 tot en met 1991 had hij een vaste verbintenis als acteur aan de Koninklijke Nederlandse Schouwburg te Antwerpen.
Ray heeft 4 kinderen en 12 kleinkinderen. Zijn oudste kleinkind is geboren in 1984.

Albert Thielens
Voor het laatst aangepast op 1 september 2013. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten